Zorgverzekering partner

Als u een partner heeft is het helemaal niet nodig om bij dezelfde zorgverzekeraar een zorgverzekering af te sluiten. Veel mensen vinden het gemakkelijk om dit te doen en sluiten dan ook meestal nog voor beiden dezelfde verzekering af met een zelfde dekking. Dit kan natuurlijk net zo uit komen, maar over het algemeen is dit niet handig, aangezien beide personen een ander soort dekking nodig hebben.

Andere zorgverzekering kiezen dan partner

Het is slim om te kijken naar wat individueel de beste zorgverzekering is voor jullie beiden. Kijk dus eerst wat de een nodig heeft en zoek daar een passende zorgverzekering voor en doe vervolgens hetzelfde voor de andere persoon. U hoeft ook helemaal niet bij dezelfde zorgverzekeraar te kijken als u denkt dat zij niet de geschikte dekking hebben voor jullie allebei, maar slechts voor 1 van jullie.

Uit onderzoek is gebleken dat veel partners een zelfde zorgverzekering afsluiten, maar dat deze eigenlijk voornamelijk is gebaseerd op de behoeften van de 1 en niet zozeer op die van de ander, die het eigenlijk ook wel met een minder ruime dekking af zou kunnen. Als dit ook bij u zo is dan kunt u hier dus beter mee stoppen, want dit is zonde van het geld als een dergelijk ruime dekking niet nodig is.

This entry was posted in Berichten. Bookmark the permalink.