Zorgverzekering student

Een zorgverzekering voor een student hoeft niet uitgebreid te zijn. Dit heeft eigenlijk 2 redenen. De eerste reden is dat een student over het algemeen niet veel zorg nodig heeft en de tweede reden is vanzelfsprekend de premie. Bij slechts een basisverzekering zal de premie niet bijster hoog zijn. Ideaal dus voor een student die probeert rond te komen.

Collectiviteit voor studenten

Er zijn een aantal verzekeraars die goede aanbiedingen hebben omtrent zorgverzekeringen voor studenten. Zo bieden er een aantal zorgverzekeraars collectiviteit aan wat ervoor zorgt dat er een nog lagere premie kan worden geboden aan studenten. De bedoeling van collectiviteit is dat studenten zich massaal inschrijven voor een dergelijks zorgverzekering en dat door het grote aantal inschrijvingen er een enorme korting kan worden bedongen. Dat wordt dus ook wel collectiviteitskorting genoemd. Ideaal voor studenten en er bestaat dus ook echt collectiviteit speciaal voor studenten die handig inspeelt op het feit dat studenten niet omkomen in het geld.

Behalve collectiviteitskorting is er voor studenten (en voor iedereen eigenlijk) ook nog de mogelijkheid om te profiteren van zogenaamde overstapkortingen. Dit betekent dus dat wanneer u overstapt naar een andere zorgverzekeraar u een flinke korting tegemoet kunt zien.

Ga dus uw huidige zorgverzekeraar vergelijken en kijk of u ook kunt profiteren van mooie kortingen met betrekking tot overstappen.

This entry was posted in Berichten. Bookmark the permalink.